O nas

Hiša arhitekture je mlado podjetje v zasebni lasti. Poslovni prostori se nahajajo na Adamičevi 2, Novo mesto, delujemo pa na področju celotne Slovenije.

Ustanovitelj in direktor podjetja je arhitekt Gregor Petrovič u.d.i.a., ki je diplomiral na Fakulteti za Arhitekturo v Ljubljani leta 2009 z naslovom diplomske naloge Idejna zasnova hotela Strunjan.

Večletne strokovne izkušnje na področju projektiranja visokih gradenj in oblikovanja si je pridobil z delom v birojih v Ljubljani in Novemu mestu, kot so D&K arhitekti, d.o.o., API arhitekti, d.o.o. in NAPRO biro, d.o.o. Glede na to, da smo storitveno podjetje, se zavedamo, kako pomembno je znanje in izkušnje.

Dejavnost in vizija podjetja

Glavne dejavnosti podjetja so nudenje svojim strankam zanesljive in kvalitetne rešitve na področju arhitekturnega projektiranja, izdelava projektne dokumentacije, vodenje projekta...

Poleg izdelave projektov za pridobitev gradbenega dovoljenja, projektov za izvedbo in ostalih faz projektiranja vam nudimo tudi izris notranje opreme in strokovno svetovanje.

Vizija podjetja Hiša arhitekture je ponuditi strankam kakovostne in hitre rešitve na področju arhitekture, ki bodo v zadovoljstvo uporabnikov. Hkrati pa se zavedamo odgovornosti do okolja. Zavzemamo se da ideje stranke realiziramo v čim krajšem možnem času

Stopite v stik z nami

Polja označena z zvezdico so obvezna!

      Strinjam se, da Hiša Arhitekture hrani osebne podatke na obrazcu za notranjo uporabo in komunikacijo za namene predložene zahteve.


    GOR